Dag van de Ondernemer: ChristenUnie/SGP zet Scheveningse ondernemers in het zonnetje

Dag van de ondernemervrijdag 17 november 2017

De ChristenUnie/SGP is trots op onze ondernemers. Vandaag, op de Dag van de Ondernemer, heeft deze gemeenteraadsfractie één van de vele ondernemingen in Den Haag in het zonnetje gezet. Fractievoorzitter en lijsttrekker Pieter Grinwis bracht een lekkere taart bij de Scheveningse fietsspecialist Profile Quist van de gebroeders Joop en Pim Quist aan de Badhuisstraat; al meer dan 65 jaar een begrip op Scheveningen.

Fractievoorzitter Pieter Grinwis vindt het belangrijk om ondernemers te bedanken voor de grote bijdrage die zij leveren aan onze stad: “Ondernemers vormen de drijvende kracht achter onze economie. Zij zorgen voor werk en dynamiek en daarmee voor een bloeiende stadseconomie.  Het Scheveningse familiebedrijf van de gebroeders Quist bestaat inmiddels ruim vijfenzestig jaar, heeft een uitstekende reputatie en staat daarmee voor mij symbool voor al die ondernemingen waar vrouwen en mannen zich met hart en ziel inzetten voor hun bedrijf én de stad, of het nou met een ambachtelijk familiebedrijf is in de Badhuisstraat of met een nieuwe snelle startup in de Binckhorst. Ondernemers zijn met hun lef en doorzettingsvermogen van onschatbare waarde voor onze stad.”

Bericht gaat verder onder video

Pieter Grinwis heeft er bewust voor gekozen om langs te gaan bij een onderneming aan de Badhuisstraat: “Deze winkelstraat in de buurt van de mooie Keizerstraat mag geen vergeten winkelstraat worden. Deze straat blijft qua onderhoud en straatversiering duidelijk achter bij veel andere winkelstraten in Den Haag. Ondernemers hopen al langer op beter onderhoud, meer groen en een betere entree, zodat voor iedereen gelijk duidelijk is dat de Badhuisstraat een interessante winkelstraat is. Het Haagse stadsbestuur moet hier zijn rol pakken. Om daarvoor te zorgen heb ik twee weken geleden samen met Groep de Mos, VVD en D66 een motie ingediend om ervoor te zorgen dat het college met de ondernemers van de Badhuisstraat snel om tafel gaat om hun wensen en behoeften in kaart te brengen. Het opknappen van vooral de eerste paar honderd meter van de Badhuisstraat zou vervolgens wat mij betreft mooi gekoppeld kunnen worden aan de bouw van de rotonde op de kruising Duinstraat-Scheveningseweg, die volgend jaar begint.”

Labels

« Terug

Reacties op 'Dag van de Ondernemer: ChristenUnie/SGP zet Scheveningse ondernemers in het zonnetje'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Eerdere nieuwsberichten > 2017

december

november

oktober

september