“We zijn klaar om geschiedenis te schrijven” - ChristenUnie/SGP op 2 zetels in laatste peiling

Pieter Grinwiswoensdag 14 maart 2018

In de laatste peiling voor de gemeenteraadsverkiezingen staat de ChristenUnie/SGP met 5% van de stemmen op ruim 2 zetels. Lijsttrekker Pieter Grinwis: “2 zetels, dat zou prachtig zijn. We zitten sinds 1982 in de gemeenteraad met 1 zetel. 21 maart 2018 lijkt me een mooie dag om daar verandering in te brengen. We zijn klaar om geschiedenis te schrijven.”

“Natuurlijk is het slechts een peiling, maar deze peiling bevestigt opnieuw het beeld dat we mogen rekenen op een zeer trouwe achterban. Maar liefst 95% van de mensen die in 2014 op onze partij heeft gestemd, zou dat nu weer doen. Een percentage waarvan elke andere partij alleen maar kan dromen. We treden dan ook met vertrouwen de kiezer tegemoet.” 

“Overal waar we komen merken we dat ons verhaal voor veilig en vredig samenleven, voor woningbouw die zand en veen verbindt en voor een duurzame toekomst voor onze kinderen aanslaat. Ook onze grote en effectieve inzet in de gemeenteraad voor onze stad is bij velen niet onopgemerkt gebleven. Aan sympathie geen gebrek en ik hoop dat mensen deze keer meer dan ooit de stap durven zetten om een stem uit te brengen op de lokale christelijke partij, lijst 12. En in de wetenschap dat er geen echte grote partijen meer zijn in Den Haag, geldt meer dan ooit: elke stem, elke zetel is waardevol.”

Labels

« Terug

Reacties op '“We zijn klaar om geschiedenis te schrijven” - ChristenUnie/SGP op 2 zetels in laatste peiling'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Eerdere nieuwsberichten > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart